Naša korisnička podrška neće biti dostupna do kraja mjeseca, svoje upite nam pošaljite na naš email, hvala na razumijevanju

Ulje jojobe

To je ulje dobiveno prešanjem bijelih zrna kineske simondzije ili kineske jojobe, inače poznate i kao pustinjski orah.

U kozmetici: najčešće poznat po učinkovitom zacjeljivanju ožiljaka i zaglađivanju kože.

Sadrži veliku količinu vitamina E koji pridonosi zaštiti stanica kože i protuupalno je, značajno pomaže regeneraciju kože i bori se protiv pigmentnih mrlja. Ulje jojobe koristi se u njezi suhe kože koja može dubinski hidratizirati, zagladiti i kožu njeguje. Savršeno upija i ne ostavlja masni film na koži. Ulje se koristi i u njezi kose.

Konverter

Please log in again

We are sorry for interrupting your flow. Your CSRF token is probably not valid anymore. To keep you secure, we need you to log in again. Thank you for your understanding.

Thank you for your understanding.

Login